Aku kandung benih kawan baik suami sendiri, 8 bulan suami dalam penjara, aku buntu..

Aku kandung benih kawan baik suami sendiri, 8 bulan suami dalam penjara, aku buntu..

Aku kandung benih kawan baik suami sendiri, 8 bulan suami dalam penjara, aku buntu… Assalamualaikum min. Tolong siarkan cerita saya. Saya guna fb kawan.

Saya berumur 35 tahun telah berkahwin dan mempunyai 4 orang cahaya mata lelaki berumur 10 tahun dan yang kecil 7 tahun.

Saya boleh dikatakan cantik kerana ada brrd4r4h campuran. Seorang suri rumah sepenuh masa dan tidak bekerja selepas kawin. Hidup hanya berg4ntvng sepenuhnya pada pendapatan suami.

Kisahnya suami saya telah dikenakan hukuman penjara atas kesalahan d4d4h tapi atas sebab kelakuan baiknya 5 bulan lepas dia telah dibebaskan. Masalah saya sekarang ni, saya dah mengandung 7 bulan lebih. Dan suami tak tau usia sebenar kandungan saya.

Anak yang saya kandungkan ini bukan b€nih dari suami saya sebaliknya benih dari kawan baik dia.

Selama suami di penjara, kawan baik dia sentiasa menjaga dan mengambil berat kebajikan saya serta anak2. Makan pakai kami terjaga kerana suami ada berpesan pada kawan dia.

Sekiranya apa2 terjadi pada dirinya bantu dan jaga family dia elok2. Jadi kawan baik dia jaga kami dengan baik. Jaga saya dari segi zahir dan batin. Keinginan saya sentiasa dipenuhi dan layanan kawan baik suami membuatkan saya wanita paling bahagia di muka bumi.

Memang terbaik dan saya berasa amat puas sekali. Berlainan sekali dengan layanan suami pada saya. Atas kelekaan dan keasyikan itu saya disahkan hamil Kawan baik suami tidak menjalankan tugas dia menjaga saya dan anak2 bila mana suami telah dibebaskan.

Suami tak tahu waktu dia dibebaskan saya dah mengandung 2 bulan. Sebab masa dia keluar penjara, memwng dia kerjakan saya setiap masa. Maklumla dah lama berpuasa.

Jadi suami sangka kandungan ini adalah b€nih dari dia. Kawan baik suami ada pesan supaya rahsiakan dari pengetahuan suami.

Masalah saya sekarang ni perlu atau tidak saya beri tahu suami tentang status kandungan saya atau perlu saya diamkan sahaja. Saya sayang suami saya dan saya juga rindukan belaian kawan baik suami. Apa yang terbaik dan patut saya lakukan sekarang. Saya betul2 buntu.

Cikgu cantik ni buat ayah-ayah semangat hantar anak pergi sekolah

Akak ni jadi rider Grabfood dengan kerusi roda, ramai kagum tengok

Ini sekolah paling mahal di dunia, yuran sahaja cecah RM600,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *