Aku terkejut isteri minta rakam aksi kami bersama atas katil, padahal baru 3 bulan kahwin

Aku terkejut isteri minta rakam aksi kami bersama atas katil, padahal baru 3 bulan kahwin

Aku terkejut isteri minta rakam aksi kami bersama atas katil, padahal baru 3 bulan kahwin. Tak dinafikan, setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti akan berdepan dengan pelbagai ujian dan dugaan. Namun, sikap toleransi antara pasangan sangat penting bagi menyelesaikan sesuatu masalah yang dihadapi.

Tetapi kali ini lain pula ceritanya apabila ada seorang lelaki akui pelik dengan sikap isterinya setiap kali mereka ‘bersama’.

‘Bia cakap tak nak, dia buat muka merajuk’

Aku terkejut isteri minta rakam aksi kami bersama atas katil, padahal baru 3 bulan kahwin

Kisah tersebut diceritakan oleh seorang lelaki sebelum ianya dikongsikan semula oleh seorang pengguna di Twitter Abudi Alsagoff. Menurut lelaki tersebut, dia baru sahaja tiga bulan berkahwin dan isterinya itu bekerja sebagai juruvideo.

Pada awalnya, perkahwinan mereka tiada masalah sehinggalah pada suatu hari, dia berasa pelik dengan permintaan si isteri yang mahu merakam aksi ketika mereka membuat hubungan suami isteri.

Aku baru kahwin tiga bulan, isteri kerja videographer. Awal-awal okay tapi sekarang bila bersama atas katil, dia cakap nak rakam pakai kamera besar dia tu.

Dakwa lelaki ini lagi, apabila dia menolak permintaan si isteri mahu merakam, wanita itu mula menarik muka musam dan merajuk. Lelaki ini akui buntu dan tidak tahu apa yang perlu dilakukannya selain meminta pendapat orang ramai berhubung perkara tersebut.

Bila aku cakap tak nak, dia buat muka merajuk tak happy. Apa aku patut buat.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen akui terkejut dengan permintaan aneh wanita terbabit.

Recycle guna baki kuah 45 tahun lamanya, rahsia kedai mee sup ini laris terbongkar

Banduan maut dalam penjara selepas diseksa dengar lagu baby shark sepanjang masa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *