Anak Najib menangis bapanya tak dapat minum starbuck dalam penjara

Anak Najib menangis bapanya tak dapat minum starbuck dalam penjara

Anak Najib menangis bapanya tak dapat minum starbuck dalam penjara. Anak perempuan Datuk Seri Najib Razak, Nooryana Najwa menzahirkan rasa risau kerana bapanya tidak dapat minum kopi kayangan Starbucks semenjak dipenjara.

Melalui perkongsian Nooryana dia memaklumkan minuman kegemaran bapanya iaitu caremal machiatto yang selalu dibeli di restoran kopi kayangan itu.

Menurut Nooryana atau Yana beliau tiba-tiba teringat apa yang sedang dimakan oleh bapanya di dalam penjara ketika memesan kopi kayangan itu ketika keluyar membeli barangan keperluan.

“Our usual things sbb rasa guilty sgt…selalu teringat Bossku kat penjara sana makan apa?

“Couldn’t even make myself order Starbucks today sbb Yana tau Bossku mesti rindu his caremal macchiato.

“Kalau sesiapa yg kenal Bossku, you guys know he is big Foodie.

“And as a daughter, I truely miss buying food and feeding him…

“I pray I can experience this once again,” kongsi beliau di Instagramnya.

Bagaimanapun perkongsian Nooryana menjadi tular sehingga ada yang membuat ‘troll’ penjara Kajang akan menghidangkan caremal machiatto tidak lama lagi.

Bahkan ada yang mempersoalkan apakah Najib hanya melayan kopi kayangan sahaja sedangkan sesetengah rakyat sedang dalam kesusahan ada yang mengikat perut makan nasi ataupun membeli lauk ikan kembung sahaja.

“Anak Najib risau bapa dia tak dapat minum Starbuck.

“Kopi kayangan jer dia layan.. .nak order pon berbelit lidah nak sebut nama kopi.

“Hurmmmm… ramai rakyat ikat perut nak makan nasi lauk ikan kembung pun susah…kongsi Napsiah Khamis Maharan.

Baca:

Mana potret Zahid dan Hadi julang keris di lobi menara Umno?

Najib buat hantaran terbarunya di FB walaupun di penjara

Yusuf Azmi kata mahkamah perlu beri lebih masa kepada Najib, harap bukan ‘hukuman politik’

One thought on “Anak Najib menangis bapanya tak dapat minum starbuck dalam penjara

Leave a Reply

Your email address will not be published.