Belum pun habis sekolah, budak perempuan ni dah beli Honda Civic Cash!

Belum pun habis sekolah, budak perempuan ni dah beli Honda Civic Cash!

Belum pun habis sekolah, budak perempuan ni dah beli Honda Civic Cash!. Boleh dikatakan kini ada pelbagai cara untuk menjana pendapatan lebih-lebih lagi boleh berniaga menerusi platform beli-belah dan media sosial.

Apa yang penting, seseorang itu perlu rajin berusaha untuk berjaya dan kekayaan itu boleh diraih tidak mengira usia.

Baru-baru ini, tular video di aplikasi TikTok, seorang gadis berusia 17 tahun bernama Nur Haniy berjaya membuktikan bahawa dia juga boleh berjaya meskipun dia hanya ‘budak SPM’.

@shzkyle11

budak sekolah pun boleh berjaya kan ? nak join boleh ws 01119211876

♬ original sound – DJvAceOfficial

Perkongsian Haniy itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengagumi usahanya yang bekerja keras untuk mencapai impian.

Tidak kurang juga, ramai yang memuji anak-anak muda sekarang yang sudah fikir jauh kehadapan dan sudah pandai dalam perniagaan.

Dalam pada itu, ramai yang berharap gadis itu akan menyambung pelajaran meskipun sudah berjaya dalam perniagaan kerana ilmu itu sangat penting.

[Video] Pemain Kelantan gaduh sesama sendiri jadi kecoh, siap tumbuk menumbuk

Pemilik kedai lampu di Selangor menang ‘jackpot’ RM11.9 Juta dari Sport TOTO, niat nak derma pula duit tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *