Buat ‘projek’ dalam tandas masjid, pasangan bawah umur dicekup

Buat 'projek' dalam tandas masjid, pasangan bawah umur kena cekup

Buat ‘projek’ dalam tandas masjid, pasangan bawah umur dicekup. Macam manalah boleh tergamak buat benda tak senonoh dalam kawasan masjid ni adik oi?! Situasi ini berlaku di mana penduduk berjaya menangkap kelakuan pasangan kekasih bawah umur yang sedang duduk berdua-duaan dalam bilik mandi masjid.

Walaupun mungkin ada yang kata kejadian ini berlaku di Desa Bendoharjo, Gabus, Jawa Tengah Indonesia dan bukannya di Malaysia, ia tetap menyedihkan bagi kita yang beragama Islam. Kelakuan dua remaja ini berjaya dikesan penjaga masjid dan tersebar video menunjukkan penduduk cuba menarik mereka keluar dari bilik mandi.

Mereka berdua kemudian diarah sekeliling kampung oleh penduduk sebelum di bawa ke balai polis.
Keluarga pelajar sekolah menengah ini kemudian terus ke Balai Polis Gabus dan terkejut melihat anak mereka ditangkap.

Buat 'projek' dalam tandas masjid, pasangan bawah umur kena cekup

Namun pihak keluarga terkejut mendapat tahu IF dan AN berada di balai polis kerana ditangkap penduduk ketika hendak melakukan perbuatan keji di bilik mandi masjid. – Kata polis.

Remaja lelaki itu memberitahu penjaga mahu keluar untuk membeli kertas untuk kegunaan sekolah tapi sebaliknya pergi ke masjid yang sunyi untuk buat projek.

Seorang remaja mengalami hal yang tidak dijangka selepas jiran sanggup ugut bunuh, selain kerap mengancam keselamatan ahli keluarga akibat ditegur mencuri seluar dalam wanita.

Kahwin 87 kali, lelaki ini digelar Raja Playboy

Anwar dedah punca sebenar tak bagi Sivarasa tanding Sg Buloh, ramai terkejut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *