‘Geli ke?’ – Dilihat lap tangan selepas kena cium, ini respon Rina Harun

Dilihat lap tangan selepas kena cium, ini respon Rina Harun

‘Geli ke?’ – Dilihat lap tangan selepas kena cium, ini respon Rina Harun. Calon Perikatan Nasional (PN) Parlimen Sepang, Datuk Seri Rina Mohd. Harun menyangkal ada mengelap tangan di pakaian ibunya, selepas bersalaman dengan seseorang.

Sebaliknya, beliau menjelaskan bahawa individu yang bersalaman itu ialah pegawainya dan beliau hanya merehatkan belakang tangan, bukan bahagian telapak seperti didakwa netizen.

“Saya berharap agar netizen dapat elak buat tuduhan tidak berasas dan negatif kerana apa yang ditohmahkan itu adalah jelas tidak benar sama sekali,” katanya ketika ditemui pemberita.

Dilihat lap tangan selepas kena cium, ini respon Rina Harun

Terdahulu, beliau hadir menyaksikan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) memproses undi pos melibatkan sejumlah 51 pemilih kerusi tersebut yang tidak hadir kerana berada di luar negara.

Sejak semalam, pengguna media sosial tempatan kecoh dengan video tular yang memaparkan insiden Rina mengelap tangannya di pakaian ibunya, Taiyibah Rusli setelah bersalaman.

Insiden dirakamkan ketika hari penamaan calon pada Sabtu lalu itu ditonton lebih 3,000 kali dan menerima banyak komen negatif termasuk menuduh aksi beliau sebagai kurang sopan.

Mengulas lanjut, beliau berharap individu yang memfitnah dirinya itu supaya menghentikan segera perbuatan mereka kerana perkara sedemikian kurang baik dan dilaknat Allah S.W.T.

Lelaki jadi jutawan, RM50 bertukar jadi RM50,000 dalam satu malam sahaja

Tuan rumah dari neraka..culas bayar sewa sebulan, 6 beranak kena halau macam anjing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *