Harimau mengganas di jalan raya, sikit lagi nak baham pakcik ni, yang lain sibuk rakam

Harimau mengganas di jalan raya, sikit lagi nak baham pakcik ni, yang lain sibuk rekam

Harimau mengganas di jalan raya, sikit lagi nak baham pakcik ni. Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita meremang. mana tidaknya,…seekor harimau tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin menerkam seorang lelaki tua. tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kecederaan teruk.

Apakah bezanya kucing dengan harimau? Kucing adalah binatang berkumis tapi tak berjenggot. Ketika menerkam tikus, maka kukunya disembunyikan. Matanya tak berkedip seperti menghipnotis sang tikus untuk tidak bergerak.

Ketika berhasil memakan mangsanya, tangannya dibersihkan dengan ludahnya dengan menggosokkan kemulutnya. Selesai makan baru mengeong. Itulah kucing. Berbeza dengan harimau, ia akan mengaum dulu baru menerkam.

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita meremang. mana tidaknya,…seekor harim4u tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin menerkam seorang lelaki tua. tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kecederaan teruk.

Nampak je cantik, rupanya letak kain atas peti ais undang bahaya!

“Patut jadi model cantik macam ni”- Gadis kerja angkat simen tarik perhatian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *