Identiti wanita didakwa isteri baru Najib terbongkar, “anak kami sekolah yang sama”

Pemuda dakwa kenal dengan individu dikaitkan dengan isteri nombor dua Najib, “anak kami sekolah sama-sama”. Berikut merupakan tulisan seorang pemuda.

Semalam berlegar gambar magis ini di Media Sosial. Wanita ini selain dari Abam kenali di Media Sosial juga Abam kenali kerana anak-anaknya bersekolah di sekolah yang sama dengan anak-anak Abam.

Cuma anak²nya senior 2-4 tahun dari my eldest son. Bukan kaleng-kaleng. Ex Stewardess you. Dan sejak berita perkahwinannya juga semua akaun Media Sosialnya juga telah ditutup.

If Abam not mistaken, berita perkahwinan bossku juga dah lama juga kedengaran.

I couldn’t recall when, sejak di remove dari Groups Thousand Warriors, banyak info tak dapat tapi might be 2 years ago. So as for me, biasa sahaja. Tak terkejut pun cuma public mungkin terkejut sebab depa tahu Kak Ros punya garang MasyaAllah…

Cybertrooper Bossku pun ok saja, depa tak nafikan most them ok kot. Asalkan jangan kahwin dengan jantan kata a few of them.

Abam on the other hand rasa bangga. Taste kita sama. Putih, Gebu, Seksi dan beriman. Teringat juga Pilot Bossku pernah tanya Abam mengenai Pompuan ini. Samada dia genuinely tak tahu atau saja damage control, katanya tak mungkin Bossku kawen dia tak tahu sebab depa almost 24-7 dengan Bossku.

So, kesimpulannya baguslah kalau Bossku kahwin.

Dia deserve sedikit kebahagiaan di balik pepohon nan hijau. At least ada juga sedikit senyuman dan debaran menunggunya di setiap malam Jumaat.

Kau orang?🤣😂 Dah kalau berani pi kahwin lagi. Bossku ternyata lelaki sejati dan berani.

Ditulis oleh Abdullah Pak Lah MY