Isteri ‘kantoi’ main dengan lelaki lain di ruang tamu rumah, selamat ada cctv boleh tengok..

Isteri ‘kantoi’ main dengan lelaki lain di ruang tamu rumah, selamat ada cctv boleh tengok.

Seorang wanita yang juga bergelar isteri kantoi bermain kayu tiga bersama lelaki lain ketika suaminya tiada di rumah. Lebih meruntun hati apabila si suami hanya mengetahui kecurangan si isteri menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang di rumahnya.

Isteri kantoi bawa balik lelaki lain

Memetik laporan World Today, si suami yang dikenali dengan nama Peng Jichang telah berkahwin dengan isterinya selama lima tahun. Tetapi lelaki yang berasal dari Wuhan, China ini kerap tiada di rumah kerana kesibukannya bekerja di luar kawasan. Berikutan daripada itu, dia membuat keputusan untuk memasang CCTV di rumahnya bagi memantau keselamatan dan sebagai pengubat rindu terhadap isteri tersayang.

Namun siapa sangka, pada suatu hari ketika memeriksa rakaman CCTV menerusi telefon bimbit, dia terkejut melihat isterinya membawa lelaki lain masuk ke rumah mereka semasa ketiadaannya. Tidak terhenti di situ, wanita terbabit juga kelihatan sedang bermesra dengan lelaki tersebut di ruang tamu. Peng Jichang mengaku tidak sangka isteri yang dipercayainya selama ini tergamak melakukan perbuatan terkutuk itu sehingga sanggup tidur dengan lelaki lain.

Rupanya dah 7 tahun jalin hubungan sulit

Selepas diselidiki, Jichang akhirnya mendapat tahu mengapa isterinya enggan bersetubuh dengannya kerana isterinya dan lelaki tersebut sebenarnya telah mempunyai hubungan sulit selama tujuh tahun sehingga hamil tetapi terpaksa menggugurkan kandungan itu. Jelas Jichang lagi, mereka berdua menjalinkan hubungan sebelum dia mengahwini isterinya.

Meskipun kantoi berlaku curang, wanita berkenaan dikatakan langsung tidak menunjukkan rasa menyesal. Jichang yang terlalu kecewa kemudian membuat keputusan untuk bercerai.

BACA :

Hari Raya Aidilfitri di Malaysia sepatutnya hari Isnin (2 Mei), bukan Selasa

Bakal pengantin usia 23 tahun kena raba, rogol oleh bomoh dari Kelantan

Terima surat dari makmum wanita, imam tarawih terkejut baca isi surat, mohon nak jadi isteri pulak..