Jep dedah ‘teknik’ boleh ngorat Sari Yanti, “nak jumpa ayah terus..”

Jep dedah 'teknik' boleh ngorat Sari Yanti, "nak jumpa ayah terus.."

Jep dedah ‘teknik’ boleh ngorat Sari Yanti, “nak jumpa ayah terus..”. Menerusi halaman rasmi tiktok Sinar, tular satu video Elizad, Angah dan Rahim bertanyakan soalan kepada Jep tentang bagaimana dia memulakan langkah ‘mengorat’ Sari Yanti menjadi isterinya.

Jep berkata yang mereka mulai mengenali antara satu sama lain bermula daripada shooting. Tetapi pada masa itu tiada apa-apa antara mereka. Kemudian selepas daripada itu, Jep memulakan langkah dengan bermesej antara satu sama lain.

Tambahnya lagi, tidak lama kemudian mereka telah keluar berdua dan daripada situ lah segalanya bermula. Jep berkata kepada Sariyanti yang dia tidak main-main dan ingin menjumpa bapa Sari yanti.

“saya bukan main-main, kalau betul okay memang saya nak jumpa ayah Sariyanti terus..” – Jep

Tambahnya lagi, dia memberitahu hajatnya kepada ayah Sariyanti yang dia ingin menjaga Sari Yanti. Ujarnya, dia tidak berdebar ketika bercakap sedemikian kerana dia membuat benda yang baik.

Jom Tengok Apa Kata Netizen

@🌻 PUTERI FARAH🌻:Dengar pagi td.. hahaa berdekah gelak dia nak sound bapak sari

@Aiman Aisamuddin 💀:amboi @Elizad Sharifuddin .. besarrrr gelak..hahahaha

@Perindu Sepi:Normal lah tu gentlemen punya ayat… cakap suka.. nak pi jumpak parent terus

@Syasya ❤️:baguslah jep ni, cara dia gentle

@Puspa Drahim:Nakal Jep,kelakar gila, Semoga kekal bahagia Sampai ke Syurga Allah, InsyaAllah.

@Azuraiyeeni❤️:Cepat2 cover.. Takut pak mertua dengar

@Saiful 🇲🇾😷:yg sy tk tolak klau sari bagi kahwin 1 lg tu kelakar

@Still Healing 🦋:Ada jep kena sound ni kang

@Pnjg_:Aku pelik betul jep ni rambut dia cepat gila panjang 🤣

@Nurul Farhana | Muhammad Fitry:ape dlm kepala jep ni..ayat die kluar spontan dan geli hati

@Balqis:Jep tyah ckp pon muka bukan main slamber lawak

Lawak betul lah Jep ni, orang tengah serius pun dia sempat berlawak lagi eh, berdekah min. Min doakan semoga perkahwinan Jep terus kekal utuh dan bahagia hingga ke akhir hayat. Jangan lupa komen yang baik-baik yaa..

Remaja mula berniaga sejak umur 14 tahun kini jutawan, “saya gagal semua subjek SPM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Oh! Viral News 2023 | Designed by PixaHive.