Kecoh pakcik tua mengamuk tembak kemaluan anak saudara sendiri

Kecoh pakcik tua mengamuk tembak kemaluan anak saudara sendiri

Kecoh pakcik tua mengamuk tembak kemaluan anak saudara sendiri. Gara-gara bertelagah kerana harta, seorang lelaki warga emas di India bertindak menembak kemaluan anak saudaranya sendiri menggunakan senapang.

Bengang dicabar

Pertengkaran antara pak cik dan anak saudara itu dikatakan berlaku kerana suspek didakwa mengambil pasir dipercayai milik mangsa tanpa sebarang kebenaran.

Difahamkan, kejadian yang berlaku di Bandar Ajmer Rajasthan itu berpunca daripada rasa bengang suspek selepas dicabar beberapa kali oleh mangsa.

Disebabkan itu, suspek membedil bahagian kemaluan anak saudaranya selepas mengacukan senapang tanpa berfikir panjang. Susulan itu, mangsa segera dikejarkan ke Hospital Kerajaan Amritkaur selepas keadaannya semakin kritikal.

Kecoh pakcik tua mengamuk tembak kemaluan anak saudara sendiri

Bukan itu sahaja, video kejadian tersebut turut tular di media sosial selepas dimuat naik oleh mangsa sendiri pada Khamis lalu.

Walau bagaimanapun, siasatan berkenaan kejadian itu masih lagi dijalankan oleh pihak polis untuk mengenal pasti sebab utama pertelingkahan tersebut berlaku.

Banduan maut dalam penjara selepas diseksa dengar lagu baby shark sepanjang masa

Kerja cikgu tapi boleh beli tanah secara tunai, terbongkar sudah kerja buat cikgu ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *