Kelibat Dominic Toretto pakai jubah dilihat tengah beli ikan baung tepi jalan

Kelibat Dominic Toretto pakai jubah dilihat tengah beli ikan baung tepi jalan. Sebut mengenai Vin Diesel pasti peminat filem aksi atau Hollywood mengenalinya. Berjaya menjadi watak utama dalam siri Fast & Furious dengan nama Dominic Toretto antara yang membuatkan beliau kekal popular dalam industri.

Terbaharu, tular sebuah perkongsian daripada Facebook Razif Rameli yang menyaksikan seorang individu yang didakwa warga Pakistan memiliki wajah yang sangat mirip dengan Vin Diesel atau Dominic Toretto.

Lebih membuatkan perkongsian ini menjadi ramai, lelaki yang berjubah ini turut dilihat membeli ikan baung di sebuah kedai. Perkongsian yang meraih lebih 2,300 perkongsian ini turut menjemput pelbagai komen daripada netizen yang turut terhibur dengan gambar yang ditularkan.

Untuk pengetahuan, ini bukanlah pertama kali orang ramai menjumpai individu yang mempunyai wajah seakan Vin Diesel. Situasi ini turut pernah terjadi beberapa tahun lalu yang menyaksikan seorang warga Indonesia turut mempunyai wajah yang hampir sama.

Sultan Selangor serah KL kepada kerajaan pusat, dapat RM7.5 setahun

Disuruh naik Proton Wira, founder rasa geli nak naik dikecam – “uew tak nak lah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *