Kerja bawa grab je tapi boleh pakai Nissan GTR

Kerja bawa grab je tapi boleh pakai Nissan GTR. Sebut mengenai Nissan GT-R pasti orang ramai khususnya peminat automotif akan mengetahuinya. Berjaya kekal releven dalam pasaran lebih sedekad sekaligus serta menawarkan rekaan serta prestasi yang hebat antara yang membuatkan Nissan GT-R menjadi rebutan sehingga kini.

Di sebalik harganya yang mahal dan diluar kemampuan para marhaen, seorang individu ini di TikTok @koocester berjaya buktikan mampu miliki sebuah Nissan GT-R. Apa yang menarik perhatian ramai, beliau memaklumkan sekadar bekerja sebagai driver pada platform Grab dan Lalamove.

Mengulas mengenai ‘rahsia’ kewangan beliau, lelaki ini menasihatkan untuk anak muda agar rajin membuat simpanan, elakkan boros, berbelanja secara hemat dan juga berkongsi rezeki bersama ibu bapa.

Perkongsian ringkas yang dipercayai di Singapura ini secara tidak langsung telah mendapat perhatian netizen yang seolah terkejut menjadi driver pada platform Grab juga sudah mampu untuk memiliki sebuah Nissan GT-R.

Terdapat netizen yang beliau mungkin pengasas atau pemilik saham kepada platform Lalamove. Tidak kurang yang memaklumkan sudah lama bekerja sebagai driver Grab namun masih tidak mampu memiliki sebuah Nissan GT-R. Sementara itu, terdapat juga netizen yang berpendapat individu ini mungkin menggunakan kelebihan pembiayaan kereta sepenuhnya.

Ingat fakir miskin rupanya jutawan, siap bayar zakat RM1 Juta lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *