Lelaki akui tak pernah tengok muka isteri sepanjang 47 tahun kahwin, dah ada anak 10 orang

Lelaki akui tak pernah tengok muka isteri sepanjang 47 tahun kahwin, dah ada anak 10 orang

Lelaki akui tak pernah tengok muka isteri sepanjang 47 tahun kahwin, dah ada anak 10 orang. Seorang lelaki hari ini gemparkan seluruh negara apabia mendedahkan bahawa dia tidak pernah melihat wajah isterinya meskipun sudah mendirikan rumah tangga selama 47 tahun dan mempunyai 10 cahaya mata.

Menurut si suami, isterinya merupakan seorang wanita berasal daripada sebuah puak di mana mereka memegang teguh dengan tradisi nenek moyangnya yang dianggap sebagai ultra konservatif. Mereka tidak boleh menunjukkan wajah kepada orang lain.

Tradisi tersebut sudah ribuan tahun dan semakin dilupakan. Walau bagaimanapun, masih ada sebilangan kecil yang berpegang teguh kepada budaya berkenaan.

Tak pernah tengok muka isteri

Hormati tradisi dan ikuti kemahuan si isteri, lelaki berkenaan mengambil keputusan untuk tidak memaksa dan mengakui bahawa dia tidak pernah melihat wajah wanita berkenaan sejak mereka berkahwin.

Ujarnya, dia menerima kemahuan isterinya dan tidak mempunyai sebarang masalah untuk meneruskan kehidupan rumah tangga mereka. Sebagai bukti pasangan terbabit sudah dikurniakan 10 orang anak sepanjang 47 tahun hidup bersama.

Rupanya patung buddha di Kelantan lagi besar dari patung Jesus di Brazil, tergamam netizen dapat tahu

Pemilik fesyen pakaian jadi orang terkaya dunia kalahkan Elon Musk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *