‘Lepas 7 tahun baru berfungsi kad nikah saya’ – Wanita cerita kena gempur pencegah maksiat di hotel

'Lepas 7 tahun baru berfungsi kad nikah saya' - Wanita cerita kena gempur pencegah maksiat di hotel

‘Lepas 7 tahun baru berfungsi kad nikah saya’ – Wanita cerita kena gempur pencegah maksiat di hotel. Cerita wanita ini tarik perhatian warganet apabila dedah pengalaman kena rush dengan pencegah maksiat pukul 3 pagi. Berikut merupakan cerita wanita ini:-

7 tahun kahwin, kali PERTAMA kad ni ada ‘function’

Tragedi malam Christmas.

Disebabkan ade job makeup henna di Muar, so i decide utk stay one of the hotel area bypass Muar..around 12tgh malam, i n husband sleep already laa sbb kol 6pg i ade makeup Sg.Mati,Muar.

Tibe around 2pagi cmtu, kami dikejutkan dgn ketukan pintu blik yg kuat.

Kiteorang trus mcm trjaga gitu sbb ketukan kuat tu. I mcm blur “eh nape org ketuk pintu ni..org hotel ni nak ape”.

Husband check kat lubang pintu n dia ckp kat i

“Syg! Pencegah maksiat syg! Kluarkan ic syg”

I like “Huh?! Really?!”

Dorang tnggu dlm 3 minit gak sbb i duk nak capai tudung ape semua dgn blurnya.
Trus husband bukak pintu..

Bukak je pintu, x smpt pihak tu nak tnye, husband trus hulur our IC n kad nikah.

Bukan 1-2 org ye pihak berkuasa, ramai duk trtumpu kat blik kiteorang.

Belek2 IC weols n check tarikh nikah. Ye tahun 2016. Trus dorang mcm okay encik maaf ganggu.
Hahahhaha! After almost 7 years, ini kali PERTAMA kad ni ade function ✌🏻


Sumber: FB Henna Jannah

Buggati Chiron milik TMJ adalah yang paling eksklusif dalam dunia

20 tahun tebar roti canai di Malaysia, ‘Anne’ menangis dah nak balik negara asal

Video budak lelaki terpelanting kena langgar Myvi jadi tular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *