Pelakon terkenal dakwa kemaluan isteri sama dengan bau ikan masin

Pelakon terkenal dakwa kemaluan isteri sama dengan bau ikan masin.

Pelakon Indonesia Galih Ginanjar, sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi panas susulan didakwa menyamakan bahagian sulit bekas isterinya Fairuz A. Rafiq dengan bau ikan masin. Susulan daripada kejadian itu, Fairuz A. Rafiq menjelaskan dirinya masih trauma dan takut untuk meneruskan karier dalam industri seni.

“Mengaku rindukan anak”

Terbaru menerusi laporan yang dipetik daripada Kapan.Lagi, aktor ini mengaku dia rindu akan anaknya King Faaz Arafiq, dan menyesal dengan apa yang telah dilakukan olehnya selama ini. Walaupun, sudah membuat permohonan maaf secara terbuka sehingga mengalirkan air mata namun, aktor ini masih menerima komen-komen negatif daripada netizen.

Saya menangis kerana terlalu rindu… itu bukan rekaan atau lakonan. Banyak komen negatif di Instagram, tak apa saya terima semuanya. Mungkin mereka kecam saya kerana kelakuan saya dahulu salah.

Berbicara lebih lanjut, Galih Ginanjar menceritakan dia sudah lost contact dengan bekas isterinya dan perkara tersebut secara tidak langsung menyebabkan dirinya tidak dapat berhubung dengan anak lelakinya. Aktor Bunga, menjelaskan dia cuba menghantar mesej menerusi platform Instagram, ketika baru sahaja dibebaskan dari penjara pada April yang lalu namun, mesej tersebut sama sekali tidak dibalas.

“Tidak ada no telefon”

Pada masa yang sama, Galih Ginanjar menjelaskan dia sama sekali tidak mempunyai nombor telefon bekas isterinya dan masih belum dapat berhubung dengan anaknya. Selain rasa menyesal, dia turut menyimpan rasa rindu yang mendalam terhadap anak lelakinya yang semakin membesar.

Sebab sebut nama Faaz saya jadi sedih kerana saya belum boleh jadi ayah yang baik buat dia… lagi pula saya belum boleh jumpa dia kerana sejujurnya saya malu. Kesilapan dulu membuatkan saya malu untuk bertemu anak dan takut adakah dia mahu bertemu saya.

BACA:

Ahli Parlimen didapati bersalah, dilarang masuk politik seumur hidup

Bapa ‘durjana’, kerat leher anak kandung sendiri berusia 5 tahun

Kelab Malam terbakar, puluhan mangsa maut di awal pagi Ramadan

Leave a Reply

Your email address will not be published.