Sebak tengok angsa dan monyet dari kecil kawan rapat kini mati bersama

Sebak tengok angsa dan monyet dari kecil kawan rapat kini mati bersama

Sebak tengok monyet dan angsa dari kecil berkawan rapat akhirnya mati bersama. Alahai.. sedih nya bila kami dapat kisah dari kiriman inbox malam tadi bila seorang individu ni share dengan kami tentang kisah dua haiwan yang monyet dan itik yang berkawan baik dari kecil tapi akhirnya mati pun bersama.

Kisah menyayat hati ni telah mendapat sebanyak lebih 17,000 shares di Facebook. Paling nak menangis bila tengok tuan kepada haiwan-haiwan ni menangis di samping monyet dan itik kesayangannya tu.

Kisah tragik ni bermula apabila seekor monyet ni tengah bermain dan terpegang wayar yang berkuasa elektrik. Monyet itu menjerit dan sahabatnya, itik datang untuk tolong tapi akhirnya itik itu pun terkena sekali kejutan elektrik itu.

Haihh menitis mata air kami bila baca. Sedangkan haiwan pun punyai sifat kasih sayang dan ambil berat antara satu sama lain. Kenapa tidak manusia? *lap air mata

Dah 3 bulan tinggalkan rumah, nak pengsan jumpa rambut uban panjang, habuk satu pun tak ada

Nasi Lemak level-level TMJ dah ni, nak pengsan tengok harga

Pakcik jubah lusuh bayar RM1 Juta zakat kejutkan amil, jutawan rupanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *