Tindakan Noh Hujan ludah air liur pada penonton kena kecam

Tindakan Noh Hujan ludah air liur pada penonton kena kecam

Sekitar minggu lalu telah berlangsungnya sebuah festival muzik yang menampilkan pelbagai kumpulan muzik tanah air daripada pelbagai genre dalam menyajikan persembahan buat para penonton.

Di sebalik kejayaan festival yang berlangsung, aksi Noh Salleh daripada kumpulan Hujan antara yang mencuri tumpuan netizen apabila dengan beliau dengan penuh selamba menjelir lidah dan meludah ke arah penonton.

Tindakan aneh penyanyi ini secara tidak langsung telah mengundang pelbagai kritikan daripada para netizen. Terdapat netizen yang mahu beliau menjalani ujian air kencing.

Tidak kurang juga yang berpendapat tindakan yang dilakukan sangat tidak bersesuaian lebih-lebih lagi di musim pasca pandemik ini.

Sebelum ini, Noh Salleh turut tampil dengan gaya penuh kontroversi apabila beliau dilihat catwalk sambil merokok di pentas KLFW22 sehingga mendapat DG Hisham.

Diharap tindakan yang dilakukan tidak menjadi contoh kepada penyanyi tempatan lain sekaligus para penonton yang rata-ratanya terdiri daripada anak muda yang dahagakan hiburan.

Sumber dedah PM akan jumpa Agong hari ini mohon bubar parlimen

[Video] Bapa bertumbuk sampai berdarah lepas ambil result exam anak jadi tular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *