Tular video pelakon lelaki terkenal ‘beromen’ dengan teman wanita dalam kelab malam

Tular video pelakon lelaki terkenal 'beromen' dengan teman wanita dalam kelab malam

Tular satu video di Twitter yang menunjukkan lelaki yang dikatakan seorang pelakon berpelukan dengan seorang wanita di kelab malam.

Video tersebut telah dimuat naik seorang pengguna Twitter yang juga merupakan kekasih kepada wanita yang dipeluk pelakon berkenaan. Pergh! Rasa sakit dia tu..

Pengguna Twitter itu mengatakan yang teman wanitanya tidak mengaku curang tapi dia sendiri yang tarik leher pelakon tu sebelum mereka berpelukan antara satu sama lain sebelum menari bersama.

Bukan tu jer, pelakon itu sedar yang video ini telah tersebar dan menghubungi teman lelaki kepada wanita itu untuk memadamkannya kerana risau imejnya akan terjejas.

@xtra_my Siapa pulak pelakon Lelaki tuh?🥹🤧 #fyp #xtramy #bercumbu #kelabmalam #pelakon #lelaki #tontonmy #beritaditiktok #sembangentertainment ♬ Jedag Jedug Bas Uraa Melayang Tinggi – bang joko eskade

Pelakon terbabit hubungi saya dan meminta untuk memadam hantaran berkenaan sebab dia ada imej yang perlu dijaga dan kata dia tak ada kena mengena dengan wanita itu. Wanita tu adalah wanita yang mabuk.

Korang kenal tak pelakon lelaki ni? Dengar cerita dia memang kerap pergi ke kelab malam pun.

Dr Erin, bekas isteri Daie Farhan cabar dedah gambar bogel miliknya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *