Wanita dari Sarawak Jackpot RM13 Juta, dedah rahsia hanya tengok nombor resit ‘ini’ sahaja

Wanita dari Sarawak Jackpot RM13 Juta, dedah rahsia hanya tengok nombor resit sahaja

Wanita dari Sarawak Jackpot RM13 Juta, dedah rahsia hanya tengok nombor resit ‘ini’ sahaja. Seorang wanita Sarawak meraih RM13.59 juta selepas memenangi hadiah pertama dalam jackpot Magnum 4D.

Seorang pelanggan Magnum tetap selama lebih 20 tahun, dia berkata bahawa nombor yang menang, 9933 dan 6190, dipilih secara rawak berdasarkan gerak hatinya.

“Saya selalu membeli nombor berdasarkan resit, papan tanda, wang ringgit, nombor siri dan nombor kereta rawak, tetapi apa yang membantu saya membuat keputusan sama ada untuk membeli nombor ini adalah apabila ia terlintas di fikiran saya secara berulang-ulang,” katanya dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Magnum .

Pemenang bertuah itu tidak percaya dia telah memenangi RM13.59 juta sehingga anak perempuannya mengimbas tiket jackpot Magnum 4D miliknya untuk mengesahkan keputusan.

“Pada mulanya saya fikir saya hanya menang hadiah ke-2, tetapi apabila saya semak, saya sedar nombor 6190 yang saya beli juga keluar sebagai nombor hadiah ke-3. Ketika itulah saya menyedari bahawa saya telah memenangi jackpot!” dia berkata.

Ibu rumah tangga itu merancang untuk berkongsi kemenangannya dengan ahli keluarganya dan membayar perbelanjaan pendidikan cucunya.

“Saya juga percaya dalam beramal kerana saya sentiasa membantu mereka yang memerlukan. Saya akan menderma sebahagian daripada wang itu untuk projek amal sebagai sumbangan kepada masyarakat,” tambahnya.

Wafareina dikejarkan ke hospital selepas dipaksa buat aksi ‘stunt’, sedih pengarah lepas tangan

Azri Iskandar sahkan bakal nikah ‘Datuk Seri Dr Azra’ cuti sekolah hujung tahun

Azri Iskandar sahkan bakal nikah ‘Datuk Seri Dr Azra’ cuti sekolah hujung tahun

Sarawakian woman wins RM13mil Magnum 4D jackpot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *