Wanita melayu bertudung selamba buat aksi tak senonoh dengan BF masa dengar konsert

Wanita melayu bertudung selamba buat aksi tak senonoh masa dengar konsert

Wanita melayu bertudung selamba buat aksi tak senonoh dengan BF masa dengar konsert. Konsert Reunion ST12: 20 Tahun Charly Berkarya telah berlansung di Axiata Arena Bukit Jalil pada malam Sabtu, 11 Mac 2023 dan hampir 10,000 peminat hadir ke konsert tersebut.

Akan tetapi, seorang pengguna Twitter yang hadir ke konsert tersebut telah meluahkan rasa tidak selesa dan mendakwa ada pasangan yang melakukan perbuatan tidak senonoh ketika konsert berlangsung.

Menerusi ciapan tersebut, dia mendakwa pasangan lelaki dan wanita bertudung itu selamba bercumbu serta berpeluk tanpa memikirkan keadaan sekeliling. Tambahnya, jika sudah berkahwin pun sepatutnya tidak menayangkan kemesraan melampau di khalayak ramai.

Menurutnya juga, pasangan tersebut telah ditegur tetapi suasana dalam konsert yang agak bising membuatkan ‘teguran’ tidak didengari. Perkongsian tersebut telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata netizen mengecam tindakan pasangan tersebut yang dilihat mendatangkan rasa tidak selesa kepada orang lain.

Malah, ada juga netizen yang berkongsi video situasi yang berlaku. Para netizen turut mengatakan hal tersebut tidak seharusnya berlaku dan mungkin pihak jabatan agama Islam dapat mengambil tindakan sewajarnya.

Ibu leka main handphone, budak tolak anak sendiri dalam mesin basuh pun tak sedar

Hadi Awang pula kena siasat selepas Muhyiddin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *