Wanita tunjuk perangai sebenar bos Mydin, “ni kalau video ni tersebar..”

Wanita tunjuk perangai sebenar bos Mydin, "ni kalau video ni tersebar.."

Wanita tunjuk perangai sebenar bos Mydin, “ni kalau video ni tersebar..”. Pasaraya Mydin bukanlah asing lagi bagi pembeli di Malaysia apabila boleh dikatakan dikebanyakan negeri sudah terdapat pasaraya yang popular dengan pelbagai barangan yang ditawarkan dengan harga berpatutan.

Walau bagaimanapun, bos Mydin juga tak kurangnya sebelum ini mendapat perhatian dengan sikap humble dan baik sehinggakan tular dimedia sosial.

Terbaharu pula sekali lagi nampaknya bos Mydin atau Pengarah Urusan Mydin Mohamed Holdings Berhad (Mydin), Datuk Ameer Ali Mydin mencuri tumpuan warganet dengan sikapnya yang semakin dikenali ini.

Seorang individu yang didatangi oleh bos Mydin tersebut dilihat memujinya dengan tidak hanya sekadar merakam gelagatnya ketika bertemu dengannya malah turut menulis kapsyen panjang berkongsikan sikap sebenarnya.

@lizashely 1 dalam sejuta @Mydin Malaysia #fypシ゚viral #tiktokmalaysia #masukberandafyp ♬ original sound – lizashely87

Melihatkan rakaman video yang telah dikongsikan menerusi aplikasi, TikTok ini memaparkan bos Mydin begitu humble dan datang sambil sedekah duit.

Perkongsian oleh pengguna atas nama, Lizashely yang memuat naik rakaman tersebut bagaimanapun ternyata menerima bermacam-macam reaksi positif warganet yang memuji sikap jutawan tersebut yang tidak pernah dilihat menunjuk-nunjuk.

Gadis 19 tahun ini ‘claim’ dirinya remaja paling kaya di Malaysia

Pengeluaran khas KWSP sekali lagi akan dibenarkan kerajaan?

Pakcik pencen dari P.Pinang jadi jutawan sekelip mata masa birthday ke 63

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *